Fokusi i aparatit i dashuruar në Diarin dhe Eldin 3 vjeçar

Dy voglushët e vogjël nga qyteti i bukur i Prizrenit, të cilët jetojnë në Slloveni. Pra Diari dhe Eldi janë vetëm 3 vjeçar dhe me gjithë vullnetin po realizojnë foto për Instagram.

Një ditë për Eldin, sapo të zgjohet nga gjumi ai e kryen mëngjes u drejtohet familjarëve se dua të më bani foto, sapo Diari ta shef Eldin duke marrur poza, po ashtu kërkon ti bëhen edhe ati disa foto, dëshirat e tyre për fotografi i realizojnë familjarët dhe fotograf profesionist.

Ata e duan fotosesionet, por më shumë fotoaparatet kapin ndjenjat e bukura e të mira, kur ata janë para zomit të aparateve, ku kapin pamjet e këtyre engjujve të bukur, e të embël dhe të talentuar.
Dy vllëzrit Saramati, edhe pse të vegjel por fotografimin e kanë si hobi, po ashtu edhe futbollin. Ku shpejt ata do regjistrohen në një klub të futbollit në Slloveni.

Eldi sapo ka nënshkruar kontratën për model të reklamës së “Pikapolonica”, shitorja më e madhe e fëmijëve në Sloveni.
Në Instagram reklamojnë produkte nga shitore të ndryshme, siç janë: Twistshake, Weareyoungenough, IMAKID, Soufeeljeljewlry, Wedcotoolcompetence, dhe gjithashtu Diari dhe Eldi, janë bërë ikon/bloger i shitores nga Franca SOUFEELJELJEWELRY, presim dhe produkte të tjera nga Londra në Angli, si dhe kanë shumë oferta nga agjencitë të ndryshme.

Gazetari

Read Previous

Pamje të rënda nga vendi i aksidentit ku humbën jetën 5 persona në Suharekë

Read Next

Aksident i rëndë afër Suharekës, pesë të vdekur, prej tyre tre fëmijë…