Fillojnë shërbimet konsullore për kosovarët në New York

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në SHBA, ka njoftuar se ka nisur ofrimin e shërbimeve konsullore.

“Pas hyrjes në fazën II të Qytetit të Nju-Jorkut për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19, çka nënkupton, ndër të tjera, edhe fillimin e funksionimit të zyrave administrative, informojmë të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës se tashmë kemi rifilluar ofrimin e shërbimeve të rregullta konsullore”, thuhet në njoftim.

Gjithashtu kanë njoftuar se vazhdon të mbetet në dispozicion numri i mëhershëm vetëm për raste emergjente.

Ardian H

Read Previous

Dua Lipa pozon me bikini, shfaq figurat e formësuara trupore

Read Next

BE’ja nuk e konsideron më Thaçin president të Kosovës dhe partner në procesin e dialogut