Fakte mbi Sistemin tonë Diellor, që do ju lënë pa fjalë (video)

Sistemi ynë diellor është i përbërë nga dielli dhe çdo gjë tjetër që sillet në orbitë përreth yllit tonë; planetet, planetet xhuxhë, hënat dhe shkëmbinjtë hapësinorë. vizioni.info

Ndiqeni videon

Gazetari

Read Previous

Njeriu qe ju ndihmon gjithëve Halil Kastrati në fillim na ndihmoj Behxhet Pacolli.

Read Next

Ekskluzive / Veteranët që përfituan kundërligjshëm pensione në Zonën e Dukagjinit, sipas prokurorisë (EMRAT)