Është Vetëm 2 Vjeçar por ka një stil qe adhurohet nga i madh e i vogël (foto)

Është një model për të gjithë dhe me një stil i adhuruar nga i madh e i vogël. Ky është topmodeli më i vogël nga mosha aij është Vetëm 2 Vjec.

Getoar Bekolli jeton me familje në France dhe Deshira e Getoarit dhe Endrra e tij është të Bëhet TOPMODEL madje duke e krahasuar me një STIL të Veqant aij tashme ka Nisur të Hedh Hapat e Parë në Fushen e Modelizmit ku Aij tash e disa Kohë ka një Instagram (@Getoarifashionn) ku dhe e shpalosë punen e tij.

Begolli ka shum kerkesa nga shum bisneseper te bërë Bashkpunim & Marketing me Të,Si Faqja @Rococlothing.. @Ponycycle @lussesglasse @imakidofficial @vikingtoys.

Getoari pran Aparatit Ndjehet i lumtur aj bën Poza sikur një Model i vërtet dhe me Stil të Veqant
Instagrami i Getoarit esht ;@Getoarifashionn

Gazetari

Read Previous

Një mama seksi si Kylie Jenner, relaksohet me të bijën në pishinën

Read Next

Nuk ka kompromis me Bashkimin Evropian për Brexit