Eliminohet Kosta Rika, Zvicra shkon më tutje

Ka përfunduar ndeshja në mes të Zvicrës dhe Kosta Rikës.

2-2 është rezultati i dy Kombëtareve.

Zvicrra shkon më tutje, derisa eliminohet Kosta Rika

Gazetari

Read Previous

Serbia në zi, Brazili me gjysmë forcë e eliminon nga Botërori

Read Next

Astronomja nga Vushtrria Pranvera Hyseni rrëfen për ndihmën që i ofroi humanisti z. Naser Imeri nga Ariani Company