E thotë Bill Gates: Personat me këto tri aftësi do të jenë më të suksesshmit në të ardhmen

Bashkëthemeluesi i gjigantit ‘Microsoft’ është mjaft i njohur për shpikjet e tij dhe vizionin për të ardhmen.

Bill Gates ka bërë shumë parashikime teknologjike në vitin 1999, të cilat sot janë realizuar, ndërkaq tani ka vendosur të flet për aftësitë të cilat do t’ju bëjnë të suksesshëm në të ardhmen në tregun e punës, transmeton Telegrafi.

Paraprakisht vlen të ceket se Gates është person që lexon shumë dhe investon në aktivitete filantropike anë e mbanë botës.

Sipas të dhënave dhe hulumtimeve që i ka kryer, Gates thotë se janë tri aftësi që do t’ua përcaktojnë njerëzve suksesin në të ardhmen.

Sipas tij, këto aftësi janë:

1) Shkenca
2) Inxhinieria
3) Ekonomia

Gazetari

Read Previous

Nuk i takon shkencës të zgjidhë ekzistencën e Zotit

Read Next

Historia e Njutonit dhe mollës