E la për një tjetër, shikoni se si i hakmerret burri

Një burrë i mërzitur ka shfryer mllefin e tij në një mënyrë të paparë deri me tani.
Ai u irritua nga vendimi i gruas, pasi ajo vendosi të ndryshojë mbiemrin dhe të vazhdojë të jetojë me një burrë tjetër.

Në vend të një ‘dushi të ftohtë’, ajo vendosi që të hakmerret duke ia mbushur gruas makinën me beton.

Ngjarja e çuditshme ka ndodhur në qytetin e dytë më të madh në Rusi, Shën Petersburg.

Gazetari

Read Previous

Ky fustan i Zaiminës për pak sa nuk ia zbulon pjesët intime

Read Next

Edhe në Paris, Enca shfaqet rrugëve duke bërë lëvizje provokuese