Dy njerëzit më të pasur në planet jetojnë në një lagje

Xhef Bezos sapo kaloi Bill Gejtsin për pasuri.
Ata janë tashmë dy njerëzit më të pasur në planet, dhe të dy bashkë jetojnë në të njëjtën qytezë prej 3000 banorësh, më pak se 1 km larg njëri-tjetrit.

Qyteza ku kanë zgjedhur të jetojnë quhet Medina, shumë pranë Siatëllit, dhe ata nuk janë të vetmit miliarderë që jetojnë aty.

Gazetari

Read Previous

Capello flet për shortin e vështirë të Interit dhe Napolit

Read Next

Ështe kaq i vogël me moshë por me sukses të madhë në modeling (foto)