Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin الْحَمْدُ لِلَّهِ,El-HamduLil-lah Falënderimi i qoftë All-llahut kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë: يَرْحَمُكَ اللَّهُ JerhamukAll-llahm All-llahu të Mëshiroftëme nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le t`ia kthejë:يَهْدِيكُمُ اللَّهُ وَيُصْلِحُ بَالَكُمْ. Jehdikumull-llahu ve juslih balekum All-llahu ju udhëzoftë dhe ua përmirësoftë gjendjen tuaj.

Gazetari

Read Previous

Një lutje për tu mbrojtur nga e keqja

Read Next

Space X sot lanson misionin e tij të pesëmbëdhjetë