Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin الْحَمْدُ لِلَّهِ El-HamduLil-lah Falënderimi i qoftë All-llahut
kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë:
يَرْحَمُكَ اللَّهُ JerhamukAll-llah All-llahu të Mëshiroftë e nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le t`ia kthejë:يَهْدِيكُمُ اللَّهُ وَيُصْلِحُ بَالَكُمْ.Jehdikumull-llahu ve juslih balekum
All-llahu ju udhëzoftë dhe ua përmirësoftë gjendjen tuaj.

Gazetari

Read Previous

Lutja që i largon brengat dhe i shlyen borxhet!

Read Next

Kur ndokush nga ju ndien dhembje në trup le ta vendosë dorën e tij mbi vendin që ndien dhembje e të thotë