Drerët ndjekin me vrap nga pas motorin e borës

Këta drerë janë fiksuar keq pas motorit të borës. Ngjarja ka ndodhur në Tonsvik, Norvegji. Një grumbull prej 100 drerësh filluan të ndjekin pas motorin.

Drejtuesi i motorit ishte duke drejtuar atë në një kodër të mbuluar nga bora kur edhe ka hasur në turmën e drerëve që e ndiqnin nga pas.

Dreri është e vetmja kafshë e cila ndodhet në hemisferën e veriut në një numër të konsiderueshëm. Drerët në një përqindje të lartë ndodhen në Norvegji rreth 40% e tyre.

Peizazhet norvegjeze janë vërtet mbresëlënëse dhe lënë pa frymë. Ndërsa në videon e dytë është një burrë i cili është duke vrapuar dhe në këtë moment një grumbull drerësh e ndjekin nga pas me vrap ndërsa ai regjistron videon dhe qesh para kamerës. 

Marrë nga: www.catersnews.com-Përgatiti: F.H,Syri.net

Gazetari

Read Previous

Vetëdijesohen qytetarët, s’përdorin si më parë mjetet piroteknike

Read Next

Rrëfimi i prekshëm i nënës kosovare/ Si e vërejta djalin që po përdorte drogë