Dr.Ulaj: Të gjitha këto idiotizma i përbijmë pa bë zë, dhe “të ngrirë” presim lajme për vdekje të reja në ditët në vazhdim

Specialist i neuropsikiatrisë dhe psikoterapeut Dr. Jusuf Ulaj, përmes një postimi në facebook ka thënë se, Pandemia është problemi kryesor aktual që e ka Kosova o të mjerë.

Sipas tij, të gjitha këto idiotizma i përbijmë pa bëzë dhe “të ngrirë” presim lajme për vdekje të reja në ditët në vazhdim.

Postimi i plotë:

16 të vdekur dhe 258 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit, 5 mjek të vdekur deri sot.

Në parlamentin e Republikës sonë, nuk kalon kërkesa për blerjen e maskave, por kalojnë amendamentet për asfaltin që gllabërojnë buxhetin tonë të lodhur.

A janë këta t ‘zgjedhur të popullit në rregull apo unë (si psikiatër) kam rrëshqit? Ka po shkojmë si shoqëri? A ka mbetur dikush normal në këtë vend?

Pandemia është problemi kryesor aktual që e ka Kosova o të mjerë!

Të gjitha këto idiotizma i përbijmë pa bë zë dhe “të ngrirë” presim lajme për vdekje të reja në ditët në vazhdim.

Ardian H

Read Previous

Millaku: Me propozim të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, hiqet barriera për mërgatën përmes “Kartonit të Gjelbër”

Read Next

Zemaj kërkon në Kuvend edhe 2 milionë euro më shumë për blerje të vaksinave anti-COVID