Derisa VV’ja dhe LDK’ja çalojnë në formimin e qeverisë, deputetëve po ju ecin rrogat

Mos formimi i qeverisë ka paralizuar edhe punën e Kuvendit. Ani pse deputetët kanë filluar të paguhen, ata nuk kanë bërë asnjë punë që nga dita e konstituimit të kuvendit.

Mirëpo, nënkryetarja e kuvendit Arbërie Nagavci ka thënë se besohet që shpejt do të nis puna për formimin e komisioneve.

Formimi i qeverisë së re po ia pamundëson kuvendit funksionalizimin dhe nisjen e punës së komisioneve

Rroga po ju ec në llogari, por deputetët e Legjislaturës së shtatë ende nuk kanë filluar të ushtrojnë postin e tyre.

Ngecja në formimin e qeverisë së re po ia pamundëson funksionimin edhe Kuvendit të Kosovës.

Institucioni legjislativ edhe pse është konstituar nuk po vepron.

Roland Mullaavda

Read Previous

DEPUTETI I VV-SË NË DARKË ME MIQ, E SHIJON MUZIKËN FOLKLORIKE

Read Next

Ndodh mrekullia në Turqi, nënë e bir nxirren të gjallë nga rrënojat pas 23 orësh