Conor McGregor emëron katër më të mirët në histori të MMA

Conor McGregor e ka emëruar vetën si më të mirin në histori të MMA, duke përjashtuar nga pozita e parë Anderson Silvan.

Ish-kampioni i peshave të lehta në UFC është i njohur për vetëbesimin e tij të madh, duke ranguar tani në vendin e parë vetën e tij në sportin e arteve të përziera marciale.

“Më i miri. Kam thënë më parë se Anderson Silva është më i miri dhe se unë vij pas tij, por kam ndryshuar mendje. Unë jam në pozitën e parë dhe ai në të dytën”, ka shkruar McGregor në Twitter.Conor McGregor@TheNotoriousMMA · 7h

GOAT THREAD.
The array of finishes, across 2 divisions, with champion status in 1, Anderson Silva is No.1 MMA GOAT.
My array of finishes, across 3 divisions, with champion status in 2, I’m No.2. If not tied 1.
However still active, No.1 is fully secured by career end. And easily.Conor McGregor@TheNotoriousMMA

GSP is in at 3. Much less array of finishes but champion status in 2. He is far behind though. Reasons = Left 170 after much damage taken+questionable decision. Never re-engaged 170lb successors. Bottled Anderson fight. Only moved when one eyed fighter presented. Played safe.3,5143:32 PM – May 23, 2020Twitter Ads info and privacy409 people are talking about this

“Në vendin e tretë është GSP (George St Pierre) dhe Jones Jones. Këto vendime vijnë si pasojë e dyshimeve në fitoret e tyre, paraqitjet e tyre dhe gjëra të tjera të dyshimta”, thotë më tej irlandezi.

Por, braziliani Silva konsiderohet si më i miri në MMA, së bashku me Jones, pasi edhe pse kishin rezultuar pozitiv në testet anti-doping, ata ende rangohen lartë. 

Ardian H

Read Previous

Dy punëtorë të një fabrike dhe një polic janë të infektuar me Covid-19 sot në Prizren

Read Next

Fjolla Morina: Zhveshja nuk ka të bëjë me fe, unë i lutem Zotit dhe ne të gjithë jemi njerëz normalë