Çka dini për xhinin të cilit i pëlqen dhe dashurohet në ju?!

Çka dini për Xhinin të cilit i pëlqeni dhe dashurohet në ju?Ti je në nevojtore e zhveshur, pa tesha dhe i pëlqen trupi yt.Ti je para pasqyres duke shikuar vetin koh të gjatë me tesha të dukshme dhe ai ty të shikon dhe i pëlqen.Ti kur i ndron teshat, ai ty të shikon me epsh dhe i pëlqen.Ti bëhesh gati për tu bashkuar me bashkëshortin në shtrat,ai të shikon dhe i pëlqen atij.Dëshiron që të jeton me ty.Hyn në trupin tënd që vetëm e tij të jesh.Të bën të dukesh sikur majmun në syrin e burrit, pasi që ishe gruaja më e bukur për atë.Ndez zjarr mes teje dhe bashkëshortit, që ai të gëzohet me ty.
Sa herë kur ti flen, ti ndjen se dikush është së bashku me ty, në të njejtin gjum.Me vazhdueshmëri të bën që të ndjehesh e vetmuar dhe në errësirë. Kujdes Kujdes Kujdes
Kujdes nga Xhini të cilit i pëlqen dhe sa herë është afër teje, duke e ndjekur sunnetin e Muhamedit -paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të- para se të hysh në nevojtore BISMIL-LAH ALLAHUM-ME IN-NI EUDHU BIKE MINEL HUBUTHI WEL HABAITHI.
Kur ti ndrojsh teshat
BISMIL-LAH EL-LEDHI LA ILAHE IL-LA HUWE
kur të zbukurohesh dhe kur të jesh me tesha të holla ( para burrit) BISMIL-LAH Kur të bijesh me burrin në shtrat
BISMIL-LAH ALL-LLAHUMMEXHNEBNABSH-SHEJTANE WEXHNIBISH-SHEJTANE MA REZEKTENA
Kur të hysh dhe kur të dalish prej shtëpisë Kur të dalësh –
BISMIL-LAH TEWEK-KELTU ALALL-LLAH LA HAUWLA WE LA KUWWETE IL-LA BIL-LAH Kur të hysh-
BISMIL-LAHI WELEXHNA WE BISMIL-LAHI HAREXHNA WE ALA RABBINA TWEKKELNA.BISMIL-LAH është ajo e cila e verbon Xhinin të cilit i pëlqen dhe të ndjek.
Hoxhë Sinan Rushiti

Gazetari

Read Previous

Shërbehuni me kokërr të zezë sepse në të ka shërim për çdo sëmundje përveç vdekjes

Read Next

Përse qan një grua?