Çdo prind që i lindë një fëmijë nga nesër, do ti shtohet paga për 10 % dhe do ti merr 3700 euro kesh’

Çdo prind që i lindë një fëmijë nga nesër, do ti shtohet paga për 10 % dhe do ti merr 3700 euro kesh’. Presidenti i Turqisë, Reccep Tayyp Erdogan ka marr edhe vendimin e tij të parë pas vazhdimit të mandatit të tij ti si president, transmeton Gazeta NewBorn.Erdogan është fokusuar në vendimin e tij të parë në shtimin e popullisisë turke.Vendimi i parë i Erdoganit në qeverisjen e re.Secilit prind që i lindë një fëmijë do ti shtohet paga për 10 % dhe për fëmiun do të kujdeset shteti deri sa të fillojë shkollimin, shkruajnë mediat turke transmeton Gazeta NewBorn.Çdo prindi që i bën 5 fëmijë do ti dhurohet banesë dhe 20000 lira.(3,719.96)Euro

Gazetari

Read Previous

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Read Next

Aksident tragjik në Suharekë: Humbin jetën pesë persona, prej tyre tre fëmijë