Mesyshi kalon nga nena tek femija i saj kur eshte shtatzane

Ndodh qe duke folur ne telefon nga lindja ne pernendim dhe flet per nje çeshtje dhe nuk thua MASHA-ALL-LLAH , dhe mesyshi kalon nga nena tek femija i saj kur eshte shtatzane. Mesyshi ndikon ne pune, ne floke ne pamje , ne fe, ne adhurim etj. Ne te dukshme dhe te padukshme.Ndikon ne jeten bashkshortore, ne familje e ne fis.Profeti sel All-llahu alejhi we selam ka thene, “mesyshi eshte i vertet, mund ta fusi njeriun ne varr e devene ne vorbe.)Mund te ndodhe edhe me zogjt ne ajer dhe kete…

Read More

Ky eshte Kryeministri im, Presidenti im!Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro. 46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, qe i bjen 1 milion e 380 mije euro.Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn e Ramazanit jane dhuru 1.5 milion euro.Nese vazhdon me kete ritem, i bjen qe mbrenda viti te jepen donacion 18 milion euro. Kjo e poshtron çdo politikane, qe thote “ia du te miren Kosoves”Kjo eshte dicka madheshtore!InfoIslame

Read More

Mësojeni Suren Që Ju Ndihmon Të Mos E Ndjeni Varfërinë

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë.Kush e lexon suren Vakia pas akshamit, nuk do ta ndjejë varfërinë sepse Allahu i Madhërishëm do ta shpërblej me nafakë të bollshme.Për vlerën e sures El-Vakia janë regjistruar dy transmetime:Transmeton ibn Abbasi se Ebu Bekri r.a ka thënë: “O i Dërguari i Allahut je thinjur!” i Dërguari i Allahut tha: “Më kanë thinjë sureja Hud, Vakia, Murselat, Amme dhe idheshemsi kuviret. (Tirmidhiu dhe Hakimi)Transmeton ibn Mes’udi r.a. se i…

Read More

Gold AG uron Bajramin, shfaqet pranë nënës së tij, veshja e saj ju befason [FOTO]

Ishte reperi Arian Agush, Gold AG ai i cili e ka uruar festën e Fitër Bajramit i pari. Gold AG ka zgjedhur një foto në llofarinë e tij në Instagram për t’i uruar ndjekësit e tij. Në imazhin e postuar ai shihet pranë gruas më të shtrenjtë për të, nënës, dhe menjëherë pas publikimit të fotografisë, komentet ishin të shumta.Urime festa e Fitër Bajramit” kishte shkruar ai. Kujtojmë se Goldi njihet si një besimtar i devotshëm dhe e ka agjëruar edhe muajin e shenjtë të Ramazanit.

Read More

ALLAHU KUR TË SPROVON, TË DO

Kur Allahu e sprovon një njeri, vetëm se e ka dashur.. Sprovat janë dy llojesh: 1. Sprovë për frenim apo përmbajtje. 2. Sprovë për ngritje. Nëse njeriu është mëkatar, i dhënë pas dynjasë dhe i shkujdesur nga Zoti i tij, Allahu e sprovon me qëllim që ta frenojë nga mëkatimi dhe ia rikujton se ka Zot që duhet të adhurohet. Nëse i sprovuari është besimtar dhe i devotshëm ndaj Zotit të tij, vetëm se është sprovuar për t’iu larë gjynahet dhe për t’iu rritur gradat e tij. Dy llojet e…

Read More

TREGIMI PËR FËMIJËN E PIKËLLUAR, I CILI E VIZATONTE XHENETIN DHE I SHISTE PJESËT E TIJ

Një grua kaloi pranë një djaloshi të pikëlluar i cili po mbante një shkop në dorë dhe po vizatonte diçka në tokë. Ajo shprehi keqardhje për të dhe e pyeti: “Çka po bën kështu, o vogëlush?” Djaloshi u përgjigj: “Unë po e vizatoj Xhenetin dhe po e ndaj në pjesë!” Gruaja buzëqeshi dhe i tha: “A mund ta marr edhe unë një pjesë dhe sa kushton?” Djali e shikoi dhe i tha: “Po, mjaftojnë 20 dërhemë dhe ju do ta merrni pjesën tuaj në Xhenet.” Gruaja ia dha djaloshit 20…

Read More

A E Keni Dit Se…

A e keni dit se… Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro. 46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, qe i bjen 1 milion e 380 mije euro.Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn e Ramazanit jane dhuru 1.5 milion euro. Nese vazhdon me kete ritem, i bjen qe mbrenda viti te jepen donacion 18 milion euro. Kjo e poshtron çdo politikane, qe thote ia du te miren Kosoves Kjo eshte dicka…

Read More