PLAKA TË CILËS IU KTHYE SHIKIMI NË ARAFAT

Nuk i shkoi fare ndërmend një plakës nga Tunizi, e cila i kishte arritur të shtatëdhjetat, se do të del nga shtëpia e saj për në haxh si e verbër dhe do të kthehet nga haxhi për në Tunizi duke parë. Plaka Nefize Karmazi nga Tunizia, ishte verbëruar para një vjet e gjysmë, si rezultat […]

SADAKATË E VARROSURA NËPËR SHTËPI

SADAKATË E VARROSURA NËPËR SHTËPI Në shumë shtëpi ka sadaka të varrosura: 1. Libra dijeje, që pronari i saj ka vdekur dhe ata kanë mbetur të mbyllur në shtëpi. 2. Veshmbathje shtesë që anëtarët e familjes nuk kanë nevojë për to dhe kanë mbetur të mbyllura nëpër dollapë. 3. Këpucë të papërdorura të grumbulluara në […]

Kujdes nga Momo! Një lojë e re vetëvrasëse arrin në Europë

Momo është një lojë e re shqetësuese që po përhapet përmes aplikacionit popullor të mesazheve WhatsApp. Policia argjentinase dyshon se kjo lojë lidhet me vetëvrasjen e një vajze 12-vjeçare dhe lëshoi një paralajmërim për të gjithë prindërit që të kujdesen për fëmijët e tyre. Tani policia po kërkon një 18-vjeçar, i cili dyshohet se e ka […]

Kurban Bajrami po afron. Kushtet për vlefshmërinë e kurbanit:

Kurban Bajrami po afron. Kushtet për vlefshmërinë e kurbanit: 1. Të jetë prej bagëtive: deve, lopë dhe dhen. 2. Të ketë arritur moshën e kërkuar sipas fesë: – delja: gjashtë muaj e më tepër – dhia: një vjet e më tepër – lopa: dy vjet e më tepër – deveja: pesë vjet e më tepër. […]

Shkencëtari I Famshëm: “Zoti Ekziston Dhe Drejton Gjithçka, Ja Provat”

“Zoti Ekziston Dhe Drejton Gjithçka, Ja Provat” Shkencëtari I Famshëm: “Zoti Ekziston Dhe Drejton Gjithçka, Ja Provat” Michio Kaku është i njohur për kontributin e tij intensiv në shkencë, një nga shkencëtarët më të njohur dhe të respektuar, është një fizikan teorik i angazhuar për vite në studimin e teorisë së fijeve, për të cilat […]

Shkencëtari me famë botërore ju drejtohet njerëzve: Zoti ekziston! Ja çfarë zbuloi ai

Shkencëtari me famë botërore ju drejtohet njerëzve: Zoti ekziston! Ja çfarë zbuloi ai Një shkencëtar me famë botërore, një fizikan teoricien, thotë se, me anë të grimcave teorike, ka gjetur dëshmi rreth ekzistimit të Zotit. Ai thotë se universi është krijuar në bazë të një dizajni inteligjent në një “matriks” të madh. Ai thotë se, […]

Gjinia E Fëmijës – E Tha Kurani Para 1400 Viteve

Gjinia e fëmijes Deri fare pak kohë më parë, mendohej se gjinia e fëmijës përcaktohej nga qelizat e nënës. Ose të paktën, besohej se gjinia përcaktohej nga qelizat e nënës dhe babait bashkë. Por ne jemi informuar ndryshe në Kur’an ku citohet se mashkulli apo femra krijohet nga “një pikë farë që hidhet”. Dhe Ai […]

Mjekra mbron nga dhimbja e fytit dhe kanceri i lëkurës, por ngadalëson edhe plakjen

Mjekrat kanë efekt të dobishëm në shëndet, veprojnë si njëfarëlloj izolatori dhe mbrojnë nga dhimbja e fytit dhe djegiet nga dielli, ndërsa lehtësojnë edhe astmën, të cilën e nxisin grimcat e polenit. Mjekra mbron nga djegiet e diellit dhe kanceri i lëkurës, ka vërtetuar studimi i Universitetit Queensland. Shkencëtarët kanë vërtetuar që mjekra ofron mbrojtje […]

Katër vese të popullit të Lutit që janë prezente tek rinia e sotme!

Ata kishin shumë vese por katër prej tyre që i posedon sot shumica e rinisë janë edhe këto:1. Fishkëllimat Populli i Lutit, alejhi selam (që ishin homoseksualë) kur donin të bënin filliqësi mes vete e thirrnin njëri tjetrin duke fishkëlluar me gojë. Sot të rinjt tanë e thirrin njëri tjetrin me fishkëllimë.2. Qëndrimi nëpër rrugë […]

1 2 3 4 5 67