1. Home
  2. Reklama

Kategori: Reklama

Mebli Dizajn – kualiteti është përgjegjësia e kompanisë tonë

Mebli Dizajn – kualiteti është përgjegjësia e kompanisë tonë

Jeni të lodhur nga kompanitë e ndryshme, në të cilat shtypi i produkteve për kompaninë tuaj si maica, veshje të punës, reklamat, billboardat janë jo kualitative. Mebli Dizajn është një kompani shtypi ndryshe nga të…

Read More
“Fama Event” produksion profesional për video dhe foto

“Fama Event” produksion profesional për video dhe foto

“Fama Event” është produksion profesional që fokuson më së miri magjinë e gëzimeve, ahëngjeve, dasmave e mbrëmjeve të pa harruara, që vizualizon videoklipe moderne, etj. Me një staf profesional e me përvojë mbi 12 vjeçare.…

Read More
Chick’n Pub në Prishtinë nga sot është ri-hapur

Chick’n Pub në Prishtinë nga sot është ri-hapur

Chick’n Pub në Prishtinë nga sot është ri-hapur Chick’n Pub në Prishtinë pas një renovimi dhe që nga sot është ri-hapur, pra nga sot me datën 26.12.2018 është i hapur. Ku ka marr një pamje…

Read More
“Fama Event” produksion profesional që fokuson më së miri magjinë e gëzimeve, ahëngjeve, dasmave e mbrëmjeve të pa harruara

“Fama Event” produksion profesional që fokuson më së miri magjinë e gëzimeve, ahëngjeve, dasmave e mbrëmjeve të pa harruara

“Fama Event” është produksion profesional që fokuson më së miri magjinë e gëzimeve, ahëngjeve, dasmave e mbrëmjeve të pa harruara, që vizualizon videoklipe moderne, etj. Me një staf profesional e me përvojë mbi 12 vjeçare.…

Read More
“We Speak Science” ofron këto kurse për studentet dhe profesionitet e të gjitha llojeve të shkencave të mjekesisë dhe stomatologjisë:

“We Speak Science” ofron këto kurse për studentet dhe profesionitet e të gjitha llojeve të shkencave të mjekesisë dhe stomatologjisë:

Rreth Detina Zalli Doktoreshë Detina Zalli ka studiuar Mjekësi Molekulare në Universitetin e Sussex, UK. Më pas vazhdoi doktoraturën në Universitetin e Leicester, UK ku punojë me një nga shkencëtarët më të mëdhenj anglez në…

Read More
KONKURS PUNE

KONKURS PUNE

KONKURS PUNE Ema Fast Food, Fush Kosove. POZITA. Pizza men Mosha e preferuar 18 deri 30 vejt. 3 Pizza men me provojë pune Të ketë provojë pune Të interësuarit të lajmrohen në. 049 59 11…

Read More