1. Home
  2. Opinione

Kategori: Opinione

Shpëtim Morina: Diaspora – Fryma e vendit

Shpëtim Morina: Diaspora – Fryma e vendit

Kosova njihet me diasporen më të fuqishme nga të gjitha vendet ballkanike por edhe regjionale. Përderisa ky vend yni përballet me një realitet të hidhur nga sferat më vitale të jetës duke filluar nga niveli…

Read More
K.F Vushtrria  JO serioz!!!

K.F Vushtrria JO serioz!!!

Shkruan: Fazli Muharremi   Ky klub me traditë, ky klub i zemres. Ne që jemi vetëm simpatizantë dhe e dojmë klubin kemi drejt edhe të kritikojmë sepse nga kritikat ne duhet të mësojmë. Edhe pse…

Read More
Agim Krasniqi: Paraja qe nuk flet

Agim Krasniqi: Paraja qe nuk flet

Këto dite po dëgjojmë premtime për rritje enorme të pagave, zgjerim të skemave sociale e pensionale, rritje të luksit përmes mallrave e shërbimeve. Te gjitha këto rritje po proklamohen në një shtet ku rritja ekonomike…

Read More
Burim Gjaka; “Qeverisja E Mirë ” Në Kosovë Dhe Roli I Opozitës Në Këtë Qeverisje

Burim Gjaka; “Qeverisja E Mirë ” Në Kosovë Dhe Roli I Opozitës Në Këtë Qeverisje

Kur u mbajtën zgjedhjet vitin e kaluar dhe u votuan organet qeverisëse të vendit të gjithë ne menduam se do të kemi një qeverisje kredibile, të besueshme dhe punëtore në të mirë të vendit. Ky…

Read More
Ndarja nga vetëvetja

Ndarja nga vetëvetja

Fadil Vokrri ishte njëri ndër burrat e fundit që na ka lidhë me veten. Ndërsa ne tash e sa vjet po mundohemi të ikim prej vetes, prej identitetit tonë. Në rastet e vdekjes së një…

Read More
Burim Gjaka: Afati kalimtar në politikë dhe rëndësia e tij

Burim Gjaka: Afati kalimtar në politikë dhe rëndësia e tij

Afati kalimtar në politikë dhe rëndësia e tij Me që jemi në zhvillim e sipër të Kampionatit Botëror të futbollit patjetër se po e nisim këtë shkrim me një rregull të afatit kalimtar për futbollist.…

Read More