1. Home
  2. Love & Sex

Kategori: Love & Sex

Trendet e reja seksuale të viti 2020

Trendet e reja seksuale të viti 2020

Viti i ri erdhi si uragan dhe është ulur këmbëkryq në jetën tonë duke ndryshuar rrënjësisht mënyrën e jetës, marrëdhënies, punës, bashkëpunimit. Prandaj nëse pyet se cila do jenë trendet e reja seksuale, lexo me…

Read More
Këto janë përgjigjet që tregojnë se a keni lidhje të shëndetshme

Këto janë përgjigjet që tregojnë se a keni lidhje të shëndetshme

Të jesh në dashuri , është të duash dikë dhe të kesh një marrëdhenie në të cilën je duke e zgjatur por duke hasur vështirësi, këtu janë disa pyetje që shkencëtari i marrëdhënieve, Gayr W.Lewandowski,…

Read More
A po ju tradhëton partneri/ja, këto shenja e thonë të vërtetën

A po ju tradhëton partneri/ja, këto shenja e thonë të vërtetën

Nëse jeni të shqetësuar se partneri juaj po ju tradhëton, atëherë ka disa shenja paralajmëruese që mund të ju ndihmojnë që ta zbuloni të vërtetën Terapistja e çifteve, Melissa Ferrari, pohon se një ndryshim në…

Read More
Beqarëve në këtë vend po ju krijohet një mundësi për marrëdhënie gjatë pandemisë

Beqarëve në këtë vend po ju krijohet një mundësi për marrëdhënie gjatë pandemisë

Beqarëve në Holandë u është dhënë një udhëzim i ri për të gjetur një partner seksi gjatë mbylljes në karantinë, nëse dëshirojnë intimitet Instituti Kombëtar i Shëndetit publik dhe mjedisit, tha se ata persona që…

Read More
Sa ditë pasi jeni shëruar nga Covid-19, keni të drejtë të bëni marrëdhënie seksuale

Sa ditë pasi jeni shëruar nga Covid-19, keni të drejtë të bëni marrëdhënie seksuale

Zyrtarët e Tajlandës së shëndetit thonë se për të mbijetuar koronavirusit nuk duhet bërë seks të paktën 30 ditë pas shërimit Veerawat Manosutthi, një ekspert i mjekësisë në departamentin e kontrollit të sëmundjeve, citoi një…

Read More
Studimi: Ja pse ndryshon dëshira seksuale pas martesës

Studimi: Ja pse ndryshon dëshira seksuale pas martesës

Shumica e njerëzve, fillimin e një lidhjeje e përshkruajnë si mjaft pasiononte, ndërsa shtojnë se me kalimin e viteve, e sidomos pas martesës, dëshira seksuale është më e ulët. Në një studim të ri të…

Read More
Në këtë vend beqarëve po ju ofrohet kjo mundësi, gjatë kohës së Covid-19

Në këtë vend beqarëve po ju ofrohet kjo mundësi, gjatë kohës së Covid-19

Qeveria Holandeze ka lëshuar një udhëzim të ri për personat beqarë që kërkojnë intimitet gjatë pandemisë, duke këshilluar ata të gjejnë një partner seksi Sipas Institutit Kombëtar të shëndetit publik, thuhet se beqarëve ju ka…

Read More
7 fantazitë seksuale që do të ju ndryshojnë seksin përgjithmonë

7 fantazitë seksuale që do të ju ndryshojnë seksin përgjithmonë

Gratë dhe burat përjetojnë shumë fantazi seksuale, ndër fantazitë më të mëdha seksuale,të grave dhe të burrave, janë këto: 1.Të kesh marrëdhënie treshe Seksi në treshe është një fantazi të cilën e kanë thuajse 89%…

Read More
E çuditshme: Njerëzit nuk po bëjnë marëdhënie seksuale gjatë pandemisë

E çuditshme: Njerëzit nuk po bëjnë marëdhënie seksuale gjatë pandemisë

Sipas prodhuesit të prezervativëve Durex, njerëzit janë duke bërë seks më pak për shkak të bllokimit të koronavirusit. Lexman Narasimhan, shefi ekzekutiv i Recki Benckiser, tha se shitjet e prezervativëve kanë rënë në mënyrë drastike…

Read More
Shihni ëndrra duke bërë seks? Ja kuptimi i tyre

Shihni ëndrra duke bërë seks? Ja kuptimi i tyre

Çfarë do të thonë ëndrrat seksuale që i shihni, ja disa nga to që më së shpeshti paraqiten në gjumin tonë Një ëndër seksi me një person të pasur Mund të jetë që ju dëshironi…

Read More