1. Home
  2. KORONAVIRUS

Kategori: Love & Sex

Takimet e reja romantike gjatë pandemisë së Covid-19

Takimet e reja romantike gjatë pandemisë së Covid-19

Kanë kaluar gati dy javë, pasi që qeveria i lejoi njerëzit në Angli të takoheshin me një person jashtë familjes së tyre Ndërsa Britania e Madhe i afrohet javës së saj të dhjetë në mbyllje,…

Read More
Arsyet përse përjetoni dhimbje përgjatë seksit – kur duhet të shkoni te mjeku

Arsyet përse përjetoni dhimbje përgjatë seksit – kur duhet të shkoni te mjeku

Dhimbja apo jo rehatia gjatë seksit mund të ndikojë edhe në shëndetin mendor. Derisa seksi mund të jetë akt që ofron kënaqësi për shumë persona, ka raste që disa të tjerë ndjejnë dhimbje dhe jo…

Read More
Kush e ka dëshirën më të madhe për seks, e thonë shkencëtarët

Kush e ka dëshirën më të madhe për seks, e thonë shkencëtarët

Një studim zbuloi se burrat fillojnë seksin tre herë më shpesh sesa gratë, ky studim përfshiu 92 çifte të moshës 19 deri 30 vjeç, studimi zbuloi gjithashtu se sa më e gjatë të ishte marrëdhënia,…

Read More
7 arsye pse lidhjet e gjata përfundojnë në divorc pas martesës

7 arsye pse lidhjet e gjata përfundojnë në divorc pas martesës

Këto janë shtatë arsyet. 1 – Mungesa e përkushtimit Kur njerëzit janë në një lidhje, përpiqen vazhdimisht që ta bëjnë personin e zemrës të ndihet i veçantë. Por nga ana tjetër, pas martesës, një pjesë…

Read More
Orgazma e thithkave ekziston dhe është ndër më të fuqishmet; Çfarë duhet të bëni nëse doni ta përjetoni

Orgazma e thithkave ekziston dhe është ndër më të fuqishmet; Çfarë duhet të bëni nëse doni ta përjetoni

Në një botë të “fiksuar” me atë që është në mes të këmbëve tuaj, është e lehtë të harrosh zonën më erogjene të trupi: thithkat Dr Janet Brito, PhD, një seksolog dhe psikolog klinik, pohon…

Read More
Pse po përkeqësohen marrëdhëniet e çifteve gjatë karantinës

Pse po përkeqësohen marrëdhëniet e çifteve gjatë karantinës

Të qenit së bashku gjatë gjithë kohës së karantinës është përhapur që po shfaq paknaqësi të mëdha në çifte. Sipas një eksperte të marrëdhënieve thuhet se ballafaqimi me fëmijët në shtëpi mund të ketë rritur…

Read More
Katër mënyra natyrale për të rritur epshin seksual

Katër mënyra natyrale për të rritur epshin seksual

A e dini që seksi është një pjesë thelbësore e jetës? Studimet kanë zbuluar se seksi prodhon më pak stres dhe humor më të mirë, dhe madje mund të ndihmojë në zgjatjen e jetës tuaj,…

Read More
Fertiliteti dhe meshkujt: Këshilla për të rritur cilësinë e spermës

Fertiliteti dhe meshkujt: Këshilla për të rritur cilësinë e spermës

Fertiliteti te meshkujt varet nga cilësia dhe sasia e spermës, tek e cila mund të ndikojnë një sërë faktorësh. Meshkujt mund të mos jenë të aftë të kontrollojnë gjithçka që rrit fertilitetin e tyre, por…

Read More
Stresi po ndikon negativisht në seks, ja çfarë thonë terapistet e kësaj fushe

Stresi po ndikon negativisht në seks, ja çfarë thonë terapistet e kësaj fushe

Stresi është një problem shumë i zakonshëm që shumë prej nesh e përjetojmë në një moment në jetën tonë, po ashtu si ndikon në shëndetin tonë mendor, gjithashtu mund të ketë ndikim në jetën seksuale,…

Read More
Çiftet e horoskopit të cilat pajtohen shkëlqyeshëm në krevat, mirëpo jo edhe jashtë tij

Çiftet e horoskopit të cilat pajtohen shkëlqyeshëm në krevat, mirëpo jo edhe jashtë tij

Edhe pse i lidh i njëjti impuls dhe afsh seksual, jashtë krevatit janë larg si “qielli dhe toka” Disa çifte horoskopi thjesht nuk mund të kenë asgjë më shumë se seksi për një natë, sepse,…

Read More