1. Home
  2. Lifestyle

Kategori: Lifestyle

Harrojeni pikën G, ja ku duhet ta prekni femrën që tu ‘lutet’ për …

Harrojeni pikën G, ja ku duhet ta prekni femrën që tu ‘lutet’ për …

Pika G është e fuqishme, mirëpo ekzistojnë pjesë të trupit të femrës të cilat thjesht mezi presin prekjen e mashkullit. Dhe kur njëherë i përkushtoheni, e dashura juaj do të shkrihet nga kënaqësia!Përkëdheleni dhe putheni…

Read More
Në fund të jetës: Të gjithë njerëzit pendohen për këto katër gjëra! Nuk ka përjashtim!

Në fund të jetës: Të gjithë njerëzit pendohen për këto katër gjëra! Nuk ka përjashtim!

Njerëzit e moshave nga 70, 80 dhe 90 vjeç janë intervistuar për atë se për çka ankohen më së shumti në fund të jetës Këto katër gjëra, mbeten të pandryshuara gjatë disa viteve Në vendin…

Read More
E dini se çfarë ndodh me beben kur nëna qan?

E dini se çfarë ndodh me beben kur nëna qan?

Gratë në përgjithësi janë natyra të ndjeshme, dhe qajnë me lehtë se burrat. Por një grua shtatzënë është akoma më e ndjeshme, dhe mund të qajë edhe për gjëra pa rëndësi. Përmes këtij artikulli do…

Read More
Momentet kryesore në jetë kur fitojmë kilogramë shtesë

Momentet kryesore në jetë kur fitojmë kilogramë shtesë

Është normale që pesha të luhatet me kalimin e kohës dhe shumë faktorë të ndryshëm mund të shkaktojnë që ajo të ndryshojë. Sëmundja, hormonet, plakja ose stresi, të gjitha mund të ndikojnë në peshë. Sidoqoftë,…

Read More
A është i dëmshëm seksi anal? Ja çfarë thonë mjekët

A është i dëmshëm seksi anal? Ja çfarë thonë mjekët

Duke qenë se sa herë flitet për seksin anal, njerëzit dëgjojnë lloje të ndryshme informacionesh, herë-herë kontradiktore ose të pavërteta, “Cosmopolitan.com” ka marrë përsipër të hedhë dritë mbi këtë akt, duke pyetur 5 mjekë për…

Read More
A e dini pse është i mirë seksi i mëngjesit?!

A e dini pse është i mirë seksi i mëngjesit?!

Mos e shtyni alarmin – seksi i mëngjesit të hershëm përmirëson imunitetin, ngrit disponimin, rrit pjellorinë, pastron tenin, forcon flokët dhe redukton rrezikun nga sëmundjet e zemrës. Më shumë se 58 për qind të çifteve…

Read More
15 femra tregojnë detaje të seksit më të mirë që kanë përjetuar

15 femra tregojnë detaje të seksit më të mirë që kanë përjetuar

Çdo femër ka një apo dy truke që e bëjnë të ndizet gjatë seksit, ashtu si dhe partnerin e saj. Por dija është pushtet, prandaj 15 femra janë pyetëm më poshtë për të ndarë detaje…

Read More
A është e dëmshme sperma ta pish? Seksiologia i jep fund dilemës

A është e dëmshme sperma ta pish? Seksiologia i jep fund dilemës

Një vajzë 29 vjeçe është në problem të madh pasi ajo dhe burri i saj shohin çdo natë filma porno, kjo ka sjell që burri ti kërkoj për të bër seks anal. Por 29- vjeçarja…

Read More
Pse zemërohemi kur jemi të uritur?

Pse zemërohemi kur jemi të uritur?

Nuk është e pazakontë që edhe kur jemi të qetë zemëroheni kur kemi uri. Me kalimin e kohës që nga vakti i fundit, sasia e ushqyesve fillon të bjerë, e ndjekur nga fillimi i nervozizmit…

Read More
Numri i marrëdhënieve seksuale është shumë i vogël sesa mendohet

Numri i marrëdhënieve seksuale është shumë i vogël sesa mendohet

Gabimi i numrit të marrëdhënieve seksuale çon në keqkuptime të mëdha pasi njeriu gjithmonë e konsideron performancën seksuale të një personi përpara se të supozojë se sa shpesh e kanë të gjithë. Autori i Perils…

Read More