1. Home
  2. Fun

Kategori: Fun

Dhjetë gjëra s’i dini për ëndrrat

Dhjetë gjëra s’i dini për ëndrrat

Çfarë janë ëndrrat? Në kuptimin e drejtpërdrejtë, ëndrrat janë mendime dhe imazhe, tinguj, zëra dhe ndjenja subjektive që përjetohen kur jemi në gjumë. Mund të përfshijnë njerëz që ne i njohim ose krejt të huaj,…

Read More
Personazhe të famshme me autizëm

Personazhe të famshme me autizëm

Prej 2008, çdo 2 prill është duke u festuar dita botërore e autizmit, me qellim për të rritur vetëdijesimin rreth kësaj sëmundje. Këtu do të ju tregojmë për të famshmit të cilët kanë qenë autik.…

Read More
Orangutangu bën çdo ditë masazh për tu ringritur në këmbë

Orangutangu bën çdo ditë masazh për tu ringritur në këmbë

Një kopsht zoologjik në Beijing tregon përkujdesje të vazhdueshme për një organgutang duke përdorur masazh tradicional kinez. Kafsha e quajtur Pang Pang vuan nga një sëmundje që lidhet me moshën e saj të vjetër si…

Read More