Blerina Tërbunja: UNI-T

Shembet bota mbi supet e mija
Unë zvarritem gjunjësh për me mbrrijë tek ti
Në gjoksin tan asht streha jeme e vetme
Të rrahurat e zemrës tane janë ora e madhe
Përqafimi yt asht shtëpi prej dashunie

Uni i krijuar nga planeti më shpërfaqë dhunshëm revoltën e tij
Unë kam kthye syt kah uni jem shpirtnor
Veç kah vetja me e kërkue paqen
Natyrshëm le të udhëtoj dëshira mbrenda meje
Nuk ka nevoj shpirti për mbrojtje

Le të bëhem zemër mbrenda zemrës që rrah me emnin tem
Atëherë bota do të marrë kuptim
Dhe uni i dytë do të tjetërsohet
Përtej orës madhe
Për me mbrrijë tek ti në kambë të mija

Blerinë Tërbunja

Gazetari

Read Previous

Këshilltari i presidentit Trump: SHBA nuk do të përfshihet në idenë e shkëmbimeve të territoreve

Read Next

PLAKA TË CILËS IU KTHYE SHIKIMI NË ARAFAT