Beta Tahiri na ofronë fotografi të jashtëzakonshme për të na kujtuar se sa e bukur është Hënë, ky thesar universal

Falë fazave të vazhdueshëm të saj, Hëna gjithmonë tregon imazhe të Mrekullushme. Një nga dhuratat më të dobishme që mund të gëzojë qeniet njerëzore është të shohësh fotot e bukura të Hënës. Për fat të mirë, shumë prej këtyre pamjeve unike janë kapur nga fotografet tane.

Duke bërë që këto pamje të mrekullueshme, t’i shohim edhe ne. Hëna ka misionin madhështor dhe të thjeshtë që vazhdimisht na ofronë pikëpamje të jashtëzakonshme për të na kujtuar se e bukura Hene është një thesar universal.

View this post on Instagram

#mooneclipse

A post shared by Life through the lens! 🌙 (@betatahiri) on

Gazetari

Read Previous

Ja çfarë kristale ka Kosova (video)

Read Next

RRËFIMI PËR UNIN TIM IMAGJINAR