Besim Muzaqi do të kandidoj për kryetar të Vetëvendosjes në Vushtrri

Nënkryetari i Komunës së Vushtrrisë, Besim Muzaqi, i cili është aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje do të kandidoj për kryetar të VV-së në Vushtrri.

Muzaqi përmes një njoftimi në Facebook ka informuar aktivistët dhe opinionin e gjerë se Vetëvendosje është në proces të brendshëm zgjedhor dhe ai ka shfrytëzuar të drejtë që të kandidoj për kryetar të qendrës së Vetëvendosjes në Vushtrri.

Gazetari

Read Previous

Kafshë të llojeve të ndryshme të cilat janë identike me njëra-tjetrën (Foto)

Read Next

Ja se çfarë ndodh kur vozitë në prani të babait (video)