Befasohen FSK-ja nga armët qe kanë pas shqiptarët perpara!

Befasohen FSK-ja nga armët qe kanë pas shqiptarët perpara!

Moderatori iu ka treguar se çfarë armë kishin shqiptarët përpara dhe me cilat jemi mburrë ne.

Gazetari

Read Previous

Prokuroria në Prizren mbyll hetimet për vdekjet e dyshimta të dy nxënëseve

Read Next

FSK ishin musafirë në “Kojshia Show”.