Automjetet e paregjistruara do të trajtohen institucionalisht

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës, mirëpret iniciativën e Qeverisë së Kosovës si dhe Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), për trajtimin e automjeteve të paregjistruara në vendin tonë.

“Shoqata e Sigurimeve, përkrahur edhe nga guvernatori BQK-së Fehmi Mehmeti në vazhdimësi ka ngritur problemin e automjeteve të pa regjistruara e të cilat iu sjellin dëme të mëdha si kompanive ashtu edhe institucioneve të Kosovës”, thuhet në komunikatën e Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës.

Fitore H

Read Previous

Bilanci rreth koronavirusit në Kosovë, afër 8 mijë raste pozitive

Read Next

Kim Kardashian i kërkon Kanye Westit që të heqë dorë nga kandidatura për president