Korrupsioni, projekt i Hashim Thaçit e Kadri Veselit

Janë plot sene që i flet Kadri Veseli e që i ka mirë, por partia e tij ka punu keq! Tash nuk mundesh me marr? besimin e ri pa e pagu çmimin për punët e kqija. Krejt infrastrukturën për kapjen e shtetit e ka ndërtu vetë Kadri Veseli me argatët e tij, pra me SHIK-un. Kjo është arsyeja pse ai pas Thaçit u bë lider partie, pra me veprimet e tij të nëntokës dhe jo me ndonjë aktivitet politik. Korrupsioni është projekt i Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit që përmes…

Read More