Artisti nga Kosova që krijon arte “Phantasy landscape” (foto)

Artisti nga Kosova që krijon arte “Phantasy landscape” me photoshop
Altin Mallaku është një artist dixhital i lindur në Kosovë, në vitin 1997. Aktualisht banon në Nju Jork. Ai krijon arte dhe “Phantasy landscape” me photoshop.

View this post on Instagram

“Shine your light” – Finally Albanians started to shine around the world starting with singers like @dualipa , @ritaora , @beberexha , @gashi , @eraistrefi etc, and also with football players like @granitxhaka , @shaqirixherdan and a lot more other talents like Majlinda Kelmendi etc. Honestly this is amazing coming from a small country who during the history always been conquered by other countries we never had the chance to prove ourselves to the world and we’ve been known only for wars, mafias and bad stuff but not anymore, now Albanians are recognized around the world for their talent and music and above all as beautiful country with good and talented people🇦🇱. • • * •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #earth_shotz #global_creatives #weekly_feature #earthpix #theglobewanderer #thegraphicspr0ject #earth_reflect #enter_imagination #folksouls #theimaged #way2ill #earthfocus #visualambassadors #artofvisuals #landscape_nightscape #createcommune #ournaturedays #eclectic_shotz #launchdsigns #splendid_vibe #depthsofearth #artistry_vision #lensbible #hubs_united #the_folknature #ournaturedays #wonderful_places #lifeofadventure #planet_locations #edit_grams

A post shared by Altin Mallaku (@magicaltin) on


“Photoshopin kam filluar ta përdori që në vitin 2010, ku gjithmonë kam dashur të krijojë diçka unike pasi që edhe kam pasur pasion fotografinë. Photoshopin e kam mësuar vet përmes Youtube-s, duke punuar me orë të tëra deri sa kam arritur të realizojë ato çka i realizojë sot, por pa ndihmën e tutorialave. Inspirimin e gjej kudo në natyrë, përmes pikturave, po ashtu edhe filmave”, thotë Altin Mallaku, në një bisedë për Vizioni.info.

View this post on Instagram

“Urime Dita e Pavaresis Kosovë” – Today is 11th birthday of my country Kosovo, so for this special day i wanted to create something imaginary about that. The island on the photo symbolizes the map of Kosovo and also the guy is holding Kosovo’s flag, (this is an explanation to all the guys who dont know whats going on in the picture). Comment your thoughts about this picture below and also have a good day❤️. • • * •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #earth_shotz #global_creatives #weekly_feature #earthpix #theglobewanderer #thegraphicspr0ject #earth_reflect #enter_imagination #folksouls #creative_ace #way2ill #earthfocus #visualambassadors #artofvisuals #landscapes_nightscapes #createcommune #ournaturedays #eclectic_shotz #launchdsigns #splendid_vibe #depthsofearth #artistry_vision #lensbible #visualofkosova #the_folknature #ournaturedays #wonderful_places #lifeofadventure #planet_locations #edit_grams

A post shared by Altin Mallaku (@magicaltin) on


Që nga viti 2017 ai e krijoi stilin e tij unik dhe që atëherë krijon “Phantasy landscape”. Ai tregon se viti 2018 ishte viti që ati i solli audiencë në rrjetet sociale, siç është Instagrami, ku ai poston çdo ditë punimet e tij unike.

View this post on Instagram

“Valentine’s Day” – He said to her: If I were to live a thousand years, I would belong to you for all of them. If we were to live a thousand lives, I would want to make you mine in each one.” • • * •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #earth_shotz #global_creatives #weekly_feature #earthpix #theglobewanderer #thegraphicspr0ject #moodygrams #enter_imagination #folksouls #creative_ace #earth_reflect #earthfocus #visualambassadors #artofvisuals #landscapes_nightscapes #createcommune #ournaturedays #eclectic_shotz #launchdsigns #splendid_vibe #depthsofearth #artistry_vision #lensbible #magic_marvels #the_folknature #ournaturedays #wonderful_places #lifeofadventure #planet_locations #edit_grams

A post shared by Altin Mallaku (@magicaltin) on


Sot puna e tij është e shpërndarë në të gjithë botën nga portale të ndryshme në Amerikë dhe Evropë. Altin Mallaku i lindur në Prizren ku edhe ka jetuar për 20 vite, tani jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në Nju Jork. Për ata që nuk e njohin, ai është një dixhital artist që krijon arte dhe “Phantasy landscape” me photoshop. /Vizioni.info/

View this post on Instagram

“They didn’t agree on much. In fact, they didn’t agree on anything. They fought all the time and challenged each other ever day. But despite their differences, they had one important thing in common. They were crazy about each other.” • • * •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #earth_shotz #global_creatives #weekly_feature #earthpix #theglobewanderer #thegraphicspr0ject #moodygrams #enter_imagination #folksouls #creative_ace #way2ill #earthfocus #visualambassadors #artofvisuals #landscapes_nightscapes #createcommune #ournaturedays #eclectic_shotz #launchdsigns #splendid_vibe #depthsofearth #artistry_vision #lensbible #earth_reflect #the_folknature #ournaturedays #wonderful_places #lifeofadventure #planet_locations #edit_grams

A post shared by Altin Mallaku (@magicaltin) on

View this post on Instagram

“Wakanda Forever” – My second post for today is heavily inspired from the movie Black Panther and also Avengers: Infinity War. Just got curious about what happened with Wakanda since its king its dead for now, who’s in charge? Okoye or Mbaku, i guess we have to wait till The Endgame is out , and btw cant wait for the movie to come out its gonna be epic. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Comment your thoughts about this edit below, have an amazing day/night❤️. • • * •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #earth_shotz #global_creatives #weekly_feature #earthpix #theglobewanderer #thegraphicspr0ject #moodygrams #enter_imagination #folksouls #creative_ace #way2ill #earthfocus #visualambassadors #artofvisuals #landscapes_nightscapes #createcommune #ournaturedays #eclectic_shotz #launchdsigns #splendid_vibe #depthsofearth #artistry_vision #lensbible #empireoffuture #the_folknature #ournaturedays #wonderful_places #lifeofadventure #planet_locations #edit_grams

A post shared by Altin Mallaku (@magicaltin) on

View this post on Instagram

“Super Blood Wolf Moon” – Your mind has such amazing capacity to learn and develop, so don’t set finite limits on how far you can go. Break beyond the bounds that your past has set for you, and challenge yourself to see just how far you can go. • • • • * •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #earth_shotz #visual_creatorz #weekly_feature #creartmood #theglobewanderer #thegraphicspr0ject #moodygrams #enter_imagination #folksouls #creative_ace #way2ill #earthfocus #visualambassadors #artofvisuals #landscapes_nightscapes #createcommune #ournaturedays #eclectic_shotz #photos_dailydose #beautifuldestinations #depthsofearth #artistry_vision #lensbible #empireoffuture #the_folknature #ournaturedays #imaginativeuniverse #lifeofadventure #planet_locations #edit_grams

A post shared by Altin Mallaku (@magicaltin) on

Gazetari

Read Previous

Nesër mot me diell në Kosovë

Read Next

Komuna e Kaçanikut s’mori laptopët të cilët i pagoi – padit kompaninë