Artisti i radhës i njohur me emrin WIGGI vjen me muzikën më të mirë në “Rave Studio”

Me radhë në live stream të sesioneve të DJ-ve vendorë në platformën e RaveTravel vjen WIGGI, me një live set të përgatitur specifikisht për ju.

Wiggi është lindur në Prizren me 4 tetor, pasionin për muzikën elektronike e gjeti kur ishte vetëm 14 vjec, duke degjuar sete nga John Digweed, Sasha, Marc Romboy dhe plotë të tjerë.

Performanca e parë në karrierën e tij ishte me Lori Hifi Princess nga Viena në vitin 2008, kurse pas kësaj performance Wiggi vazhdoi ndejat edhe me DJ të njohur lokal dhe internacional si: Jimmy Van M, Eelke Kleijn, Satoshi Tommie e plot të tjerë.

Këtë të shtunë më 27 qershor 2020 nga ora 21:00.

Mos mungoni!

Ardian H

Read Previous

Murati: Deklarata e Zyrës së Prokurit të Specializuar më shumë pamflet politik se me elemente juridike

Read Next

Talenti i Roma-s shkarkohet për një video në TikTok