Aroma e librave ngjan me aromën e shiut, para se të bjerë.

BIBLICHOR

Aroma e librave ngjan me aromën e shiut, para se të bjerë.

Mban një premtim për diçka të freskët dhe të re.

Mban në vete një ndjenjë kurioziteti dhe eksplorimi.

Një ndjenjë e çuditshme ngushëllimi, si të kthehesh në shtëpinë e gjyshërve.

Aroma e librave të rinjë përçon te lexuesit aromën e mendjes dhe shpirtit që autori derdh nëpër to.

SIkurse një dritare e hapur, mban aromë gjithçkaje dhe asgjëje njëkohësisht.

Librat e vjetër mbajnë aromën e të panumëruarave shpirta që kanë jetuar.

Librat e vjeter mbajnë aromë kujtimesh..

0 Reviews

Write a Review

Gazetari

Read Previous

Një hap më afër koalicionit, VV e LDK dakordohen për marrëveshjen e bashkëqeverisjes

Read Next

Vjedhje masive e votave mes kandidatëve të AAK-së e PSD-së (Dokument)