Ariu prej 300 kilesh futet përmes dritares së kuzhinës në shtëpi (Video)

Një çift në Kaliforni mori një vizitor të papritur më parë këtë muaj, kur një ari i zi prej rreth 300 kilesh u fut në shtëpinë e tyre përmes dritares së kuzhinës.
“Unë ende nuk mund të kuptoj se si mund të përshtatet [ariu] përmes kësaj,” tha Lane Sykes, një nga banorët e shtëpisë së South Lake Tahoe, për KOLO8.

Sykes i tha stacionit të lajmeve se ai dhe Carole Scofield, i cili gjithashtu jeton në shtëpi, u larguan për rreth një orë me disa miq. Gjatë asaj kohe, ari i zi ishte në gjendje të futej përmes një dritare të vogël kuzhine që ishte lënë e hapur, transmeton lajmi.net.

“Dyert ishin të mbyllura. Ne e lamë hapur dritaren e pasme, e cila është një dritare e vogël; Unë kurrë nuk kam menduar një arushë mund të futet në atë dritare, ” tha Skyes.

Nuk është krejtësisht e qartë se cilat artikuj ushqimi ka marrë ariu.

Kjo është hera e dytë që ariu i njëjtë ka hyrë në shtëpinë e tyre duke kërkuar ushqim, tha Scofield në stacionin e lajmeve.

Në total, çifti tha se kanë pasur probleme me arinj në gjashtë raste të ndryshme gjatë 20 viteve që ata kanë jetuar në South Lake Tahoe.

Gazetari

Read Previous

Egjipt, vriten 32 ekstremistë në Sinaj

Read Next

PDK i përgjigjet Hotit për caktimin e datës së zgjedhjeve