Apostolova, Barisiç dhe Heldt shënojnë kalimin e presidencës së BE-së nga Kroacia te Gjermania

Sot do të zhvillohet një event online për të shënuar kalimin nga Kroacia tek Gjermania të Presidencës së Këshillit të Bashkimit Evropian.

Gjatë eventit do të përshkruhen për publikun kosovar arritjet kryesore të Presidencës kroate të BE-së dhe prioritetet kryesore të Presidencës gjermane të BE-së.

Eventi do të mbahet në faqen Facebook të Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, me pjesëmarrjen e Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuese e Posaçme e BE-së; Danijela Barishiç, Ambasadore e Kroacisë në Kosovë; dhe Kristian Held, Ambasador i Gjermanisë në Kosovë.

Në faqen në Facebook “European Union In Kosovo” sot në ora 12:00, mund të ndiqni mesazhet nga ambasadorët Apostolova, Barishiç dhe Held.

Fitore H

Read Previous

Çekët festojnë për fundin e koronavirusit, OBSh-ja thotë se ai s’është as afër

Read Next

Arrestohen dy persona në Prishtinë, organizuan bixhoz ilegal në lokalin e tyre