Anxhela Peristeri: Ja pse meshkujt Shqiptar janë më të mirët në shtrati. Do të habiteni çfarë thotë!

Anxhela Peristeri: Ja pse meshkujt Shqiptar janë më të mirët në shtrati.

Do të habiteni çfarë thotë!

Anxhela Peristeri ishte mysafire në Kojshia Show e pyetur pse meshkujt Shqiptar janë më të mirë në shtrat se të tjerët shikoni si përgjigjet ajo nga minuta 7:50.

Gazetari

Read Previous

Guximi për dijen. Lëvizja intelektuale dhe filozofike, që shkundi Evropën dhe dominoi botën e ideve

Read Next

“Ku janë të drejtat tona, a nuk jemi ne njerëz”, thirrja e dhimbshme e nënes kurde me trupin e vajzës së vdekur në duar