Ambasadorët në seancë

Të gjithë ambasadorët e akredituar në Kosovë janë duke marrë pjesë në seancën konstituive të kuvendit.

Interesim të madh për seancën konstituive të legjislaturës së shtatë ka edhe nga ambasadat e huaja të akredituara në Kosovë.

Përfshirë ambasadorin e SHBA-ve, Britanisë dhe shumë përfaqësues tjerë diplomatik.

0 Reviews

Write a Review

Gazetari

Read Previous

PDK propozon Memli Krasniqin për nënkryetar Kuvendi, Bedri Hamzën shef të Grupit Parlamentar

Read Next

Haradinaj: Çdo vonesë për ngritjen e institucioneve rëndon mbi VV-në

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial