A Thua O Njeri Nese Do Te Vinte Pejgamberi Muhammed Alejhi Selam Në Këtë Moment Në Shtëpi Si Do Ta Prisje?!

A Thua O Njeri Nese Do Te Vinte Pejgamberi Muhammed Alejhi Selam Në Këtë Moment Në Shtëpi Si Do Ta Prisje?!
A thua o njeri nese do te vinte Pejgamberi Muhammed alejhi selam në këtë moment në shtëpi si do ta prisje?!
A thua o njeri nese do te vinte Pejgamberi Muhammed savs ne shtepine tende a thua a do te vinte turp ta futesh brenda nga Alkooli dhe nga mekatet e tua?Me çfare fytyre do ta pritesh Pejgamberin kur kemi filluar tiu perngjajme krishtereve neper shtepite tona vetem kryqi mungon sepse bredhi(pema e krishtlindjes) eshte sveti nikolla(babadimri) e kemi futur neper shtepite tona.O njeri,pa me thuaj pashë Allahun e madh çka je duke festuar?A je duke e festuar mosbindjen ndaj Allahut,lënien e namazit?Apo je duke festuar mosrespektimin e prindereve apo ata qe i kane te vdekur duke mos u kujdesur per ta duke mos u lutur per ta e as duke mos i kendu rahmet fare?Ne vend se ta hidherosh Allahun me alkool e gjunahe te ndryshme pse nuk thua o Allah gjunahet e ketij viti mi fal dhe me meshiro ose ti llogaritesh gjunahet e ketij viti dhe te pendohesh te Ai qe fal pra te Allahu?
Çka është krisma?Dhe ç’të mësoi ty se ç’është krisma?Ajo është ditë kur njerëzit bëhen si insekte të shpërndara.Dhe kodrat bëhen si leshi i shprishur.Kur’an 101; 2,3,4,5. Pëgatiti : Përparim Abdurrahmani

Gazetari

Read Previous

Kush Është Njeriu Më I Dashur Tek Allahu

Read Next

Kjo pije helmuese është vrasësi i kockave tuaja dhe ju e pini atë çdo ditë