A keni parë ndonjëherë të bie kaq shumë breshër? (Video)

Shpesh së bashku me shiun, bie edhe breshër dhe shkakton dëme të mëdha.
Por, sado që kemi parë të bie breshër, mbase nuk i afrohet asaj që ka ndodhur në Colorado, shkruan lajmi.net

‘CNN’ me një video të postuar që e kanë pranuar nga lexuesit, na tregon çfarë breshëri i rëndë ka rënë atje.

Kokat e breshërit ishin të mëdha dhe po binte në masë të madhe, mësohet se dëmet materiale kanë qenë të mëdha.

Gazetari

Read Previous

Disa mrekulli të Kur’anit -Drita dhe terri

Read Next

Tahiri: Vushtrria, qyteti që po ndryshon për të mirë