A E Keni Dit Se…

A e keni dit se… Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro.
46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, qe i bjen 1 milion e 380 mije euro.Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn e Ramazanit jane dhuru 1.5 milion euro.
Nese vazhdon me kete ritem, i bjen qe mbrenda viti te jepen donacion 18 milion euro. Kjo e poshtron çdo politikane, qe thote ia du te miren Kosoves
Kjo eshte dicka madheshtore. Popull human, bravo.

Gazetari

Read Previous

Hello world!

Read Next

Pemët e jetës po vdesin dhe askush nuk e gjen shkakun