6 gjërat më të çuditshme që janë gjetur në trupin e njeriut!

Mjekët kanë listuar disa nga gjërat më të çmendura dhe të pabesueshme, që ata kanë gjetur në trupat njerëzorë.

Hidhini një sy galerisë…

Fitore H

Read Previous

Emina Çunmulaj testohet për herë të dytë për COVID-19, ky është rezultati

Read Next

42 aksidente trafiku brenda një dite në Kosovë, Policia arrestoi 19 persona