44 % e qytetarëve duan që Thaçi të udhëheq dialogun me Serbinë

Katërdhjetë e katër për qind e qytetarëve duan që presidenti Hashtim Thaçi të udhëheq fazën e fundit të dialogut me Serbinë.

Ndërsa 31 për qind e tyre thonë se opozita duhet të jetë bartëse e këtij procesi, kurse 25 për qind e tyre e duan kryeministri Ramush Haradinaj si kryenegociator.Këto të dhëna janë bërë publike nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI).

Kjo organizatë ka prezantuar rezultatet e sondazhit me opinionin publik, lidhur me fazën përfundimtare të dialogut Kosovë-Serbi dhe çështjet aktuale që janë trajtuar së fundi nga partitë politike si zgjedhjet e parakohshme.

Gazetari

Read Previous

Bëri shqiponjën, klubi grek anulon kontratën me futbollistin shqiptar

Read Next

Ky Ishte Muhamedi Alejhi Selam [Tregim Interesant Lexojeni].