Këto foto vërtetojnë se gjenet janë me të vërtet të fuqishme

Çfarë keni trashëguar nga nëna juaj? Ngjyrën e syve, apo formën e fytyrës? dhe çfarë keni trashëguar nga babai juaj?

Këta njerëz në këto foto ose posedojnë tiparet më të ndritshme të prindërve të tyre, ose janë kopje  tyre. Kuptohet, nuk është domosdoshmërisht befasuese që ne dukemi si të afërmit tonë, por është e mahnitshme se si funksionojnë gjenet dhe sa të forta mund të jenë.

Ndonjëherë nuk është e nevojshme për një test të ADN-së për të ditur se a jeni të afërt më një person, raporton “Bright Side”, tranmseton lajmi.net.

Nëna me 3 vajza

“Vajza ime dhe unë 1960-2016”

Nëna dhe e bija

Dy vëllezër binjakë, u martuan me dy motra binjake dhe lindën binjakë

Sytë e nënës

“Motra ime dhe unë, 18 muaj diferencë, dhe kemi arritur të i bindim të tjerët që jemi binjake”

“Asnjëherë nuk e kam analizuar se sa të fortë janë gjenet e nënës, deri sa e kam parë këtë foto”

“Jam duke e rritur një version të vogël të timin”

Udhëtimi ishte i pilotuar nga nëna dhe e bija

“Unë dhe nëna ime kemi të njëjtën shprehi”

“Babai im në moshën 26 dhe unë në moshën 36”

“Gruaja ime dhe djali im”

“Këta janë dy fëmijët e mi. Nga e njëjta nënë dhe i njëjti baba, nëna Italiane , babai Irlandez”

“Gjenet me sa duket janë shumë të forta tek familja e të fejuarit tim”

“Familja ime ka 3 gjenerata binjakësh”