10 qytetet me ajrin më të pastër në botë

Rritja e teknologjisë dhe rritja e përdorimit të karburanteve, makinave e makinerive na kanë dhënë një lloj të ri problemi. Ndotjen e ajrit. 

Ndërsa disa qytete kënaqen të rrethohen nga mbulesa natyrale të harlisura jeshile, të tjerët nuk janë zhvilluar mjaft mirë me një plan të qartë në mendje për të penguar ndotjen e vendit. 

Sot do të shikojmë qytetet që ofrojnë ajrin më të pastër për qytetarët e tyre. 

Një listë e 10 qyteteve më të mira me ajrin më të pastër:

Image

1. Whitehorse, Yukon Canada

Image

2. Liqeni Havasu City-Kingman, Arizona, SHBA

Image

3. Santa Fe, New Mexico. SHBA

Image

4. Honolulu, Hawaii USA

Image

5. Great Falls, Montana USA

Image

6. Calgary, Alberta Kanada

Image

7. Otava, Ontario, Kanada

Image

8. Helsinki, Finlandë

Image

9. Stokholm, Suedi

Image

10. Tallinn, EstoniMarrë nga: immigrationdo.com