E vërshëlluan për 90 minuta, ky është reagimi i Ronaldos për tifozët e Atleticos

I vërshëllyer gjatë gjithë ndeshjes nga stadiumi dhe tifozeria e Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo desh u hakmor pikërisht në minutat e fundit shtesë, kur me driblime dehëse dhe super aksion personal, i nisur nga krahu, iu afrua golit për punë centimetrash

Më pas, Cristiano iu kthye publikut dhe i bëri shenjë me dore si duke u thënë “patët frikë eee…”, duke u mbuluar nga një “rrebesh” vërshëllimash!

Kujtojmë që CR7 është tmerri i Atleticos duke qenë se i ka shënuar 25 gola në total në karrierë.

https://twitter.com/kingrobbstark2?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fe-vershelluan-per-90-minuta-ky-eshte-reagimi-i-ronaldos-per-tifozet-e-atleticos%2F
https://twitter.com/RomoliFootball?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fe-vershelluan-per-90-minuta-ky-eshte-reagimi-i-ronaldos-per-tifozet-e-atleticos%2F