Lista e kandidatëve të LDK-së për deputet nga Vushtrria

Lista e LDK-së nga Vusshtrria

Hysni Gërguri: 4314 vota për Kuvendin e Kosovës në vitin 2017 dhe 5302 vota si bartës i listës për Asamblenë Komunale, aktualisht asamblist në AK të Vushtrrisë

Rrezarta Ktasniqi: 471 vota për Asamblenë Komunale në Vushtrri, aktualisht asambliste në AK të Vushtrrisë./Vizioni.Info/