Agim Bahtiri mua Kryetar më bëri VetëVendosja jo AKR!

Agim Bahtiri në emisionin Kojshia show ka treguar ss si u bë kryetar bashkë me Lëvizjen VetëVendosje dhe jo me ASKR.

Ai tha mua më ndihmoi VetëVndosja të bëhem kryetar i Mitrovicës dhe Jo AKR.