Ofertë Speciale për Reklamim në Vizioni.Info

Kjo ofertë vlen vetëm për muajin e parë të reklamimit, me qëllim për t’ua mundësuar bizneseve të testojnë reklamimin online dhe të shohin efektin që kjo mund të ketë në biznesin e tyre.

Reklama juaj shfaqet tek lexuesit e portalit në tërë territorin e Kosovesë.

Për më shumë informata kontaktoni në portalivizioni@gmail.com, ose në +38343905828.