Hysni Gërguri dhe Rrezarta Krasniqi, kandidatët për deputetë nga Dega e LDK-së në Vushtrri

Tashmë kur kanë filluar të publikohen emrat e kandidatëve për deputet në Parlamendin e Kosovës, shumë degë të partive politike veç I kanë zyrtarizuar kandidatët e tyre.

Kështu, edhe Dega e LDK-së në Vushtrri, Ditë më parë ka nominuar dy kandidatë për deputet, Hysni Gërguri dhe Rrezarta Krasniqi.

Të dy këta kandidatë në zgjedhjet e fundit lokale janë zgjedhur asamblistë të LDK-së në Asamblenë Komunale në Vushtrri. /Vizioni.info/