Plas tallja ne rrjete sociale me ‘aderimet’ e AAK-se

Talljet ne rrjete sociale me aderimet e artisteve ne partin e Ramush Haradinaj nuk ndalen…

I pari qe u antaresua ishte ishte aktori i njohur kosovar, Jeton Zogjani i cili zgjodhi partinë e Ramush Haradinajt për t’iu bashkuar.

“Prej sot AAK-së i është bashkuar njëri prej aktorëve më popullor të skenës, Jeton Zogiani. Kënaqësi t’i uroja mirëseardhje në familjen tonë politike! Një zë që e rritë fuqinë tonë për 100% Kosova”, ishin fjalët e Haradinajt për aderimin e Zogjanit.
Duke vazhduar më pas dhe me tre anëtarësime të tjera po në këtë parti, si frizeri Kaci Lleshi, këngëtaret Adelina Berisha dhe Aida Doçi.
Dikush madje u perkujdes qe te ironizonte nje koncert Rambo me AAK band.